Shopping, shopping..

I förrgår såg jag och baby Avatar på Roayl och det var en otroligt bra film!! Bra story, jättejättebra animerad, bra skådisar osv. Den måste ni se! 3D är typ det häftigaste jag har varit med om hahahah :) Igår var jag ensam hela dagen i min systers lägenhet, så jag tog det mest lugnt och gick och köpte löshår som jag sedan sydde fast clips i och pysslade lite med. Idag har jag och Antonio varit på stan ohc fikat samt shoppat en hel del. Ikväll ska jag träffa min lilla sötnos, jag längtar! Nyår ska vi fira i Köpenhamn, fösrt middag sen stor fest. Det kommer bli så nice.


Jag hittade denna tröjan som jag inte kunde motstå att köpa till Antonio!!


Jag i mitt nya hår ;)


Plattång som man kan även kan locka håret med och såklart värmeskyddande
spray.



Sexiga strumpebandshållare till mina stay ups.


Och slutligen en jättesöt midjehög spetskjol, second hand!


Toodles!

Merry Christmas!

Ja, det är första gången på några år som det är snö på julafton så det tycker jag var på tiden! Inorse åt vi i familjen frukost tillsammans sedan öppnades det lite paket. Mina favorítpaket är kuverten eftersom det är där pengarna finns, hihihi. Vid två åkte vi till farfar där delar av släkten var samlade,  ag drack lite gin&tonic (makalöst gott) sedan fikade allihopa och lite efter det var det dags för julmiddag!! Nu är jag, Jens, mamma och pappa hemma igen och strax ska jag öppna resten av julklapparna och äte liiite mer julgodis, trots att jag redan är sprickfärdig...








Pusskram

På besök i Sbg!

Nu är jag på plats i Sölvesborg hos mamma och pappa och gud vad mycket snö det är här! Jag som tyckte att det var mycket snö i Malmö. Måste dock erkänna att snön ligger mycket finare i Sölvesborg än i Malmö, där blir den så fort till svartgrått slask, isch. Men här på vår gård ligger snön fin och tjock, så mysigt! Idag har jag, mamma och pappa varit i stan en sväng, vi fikade på Ritz och jag fick ett par vinterskor av mamma. De har ingen klack! Kan ni förstå?! Tillslut kom jag till insikten att jag inte skulle klara av vintern i något par av de skor jag redan har, så nu är jag "stolt" ägare till ett par platta kängor. Haha, jag ska erkänna att jag faktiskt gillar dem, för även om jag älskar klackskor så känns det bra att ha ett par varma skor som jag går stadigt i (usch vad gammal jag låter). Strax ska jag eftermidagsfika med mams och paps sen ska jag sy litegrann.



Såhär mysigt är det hemma hos oss!



Mina nya vinterskor, jag tycker att de är helt OK, enkla och fina.


Puss&kram!

21/12 09

Jag har varit med baby hela helgen och myst, kollat film och ätit massa gott! Snart ska jag bege mig till Aqvakul här i Malmö där jag ska simma loss med Antonio och Katja :) Efter det ska jag träffa kusin Anna på stan och köpa lite julklappar hihiiihi.





Puss på er i julvädret!

Jullov!!!

Idag hade vi avslutning på skolan, en lärare läste en jättefin julberättelse och en sångerska sjöng ackompanjerat av ett piano. Det var jättemysigt och jag börjar äntligen förstå att det är jul om sex dagar!! Tiden har gått otroligt snabbt sen jag flyttade hit till Malmö och jag har inte haft tid att tänk på att det snart är julafton. Idag ska jag fika med L på stan men innan jag träffar honom ska jag köpa lite julklappar. Det blir nog förtsa gången jag köper julklappar till en annan människa hahhaha. Nu måste jag göra mig iordning innan jag ska ner på stan, ikväll det blir det utgång and I like it!







Utsiken från mitt fönster, jag vill visa all denna snö!!



Man kan åka häst och vagn på Gustav Adolfs torg.

 Jag har äntligen hittat ett par tights som är svarta bak och lite transparenta framtill, 79kr Lindex.



Toodles

Pricken övet i:et

Ikväll ska jag inte träffa min sötnos så jag ska trösta mig med sushi, vin och vänner, kanske en film oxå. Idag har jag varit i skolan och ritat mönster till min klänning samt köpt tyg. När jag kom hem åt jag upp ett Marabou-digestive helt själv och sedan somnade jag, hihi. Ha en bra kväll allihopa, toodles!


It's a quite nice life



Jag har inte så mycket att skriva just nu, allting flyter på bra och jag är riktigt nöjd med mitt liv :)
Det har varit så skönt att komma bort  från Sbg och träffa nya människor och få lite nytt perspektiv på saker och ting. Jag går i en skola där jag trivs jättebra, likaså där jag bor. Jag brukar alltid bli lite höstdeppig men inte den här hösten verkar det som!

Nedan får ni se bilder på min kavaj/jacka som jag sydde med inspiration från Marie Antoinette.






Rosett på ärmen


Dekorationsknapp


Kragen


Ljusblått satinfoder

Jag blev väldigt nöjd!


Köpenhamn

I helgen har jag och mamma haft vår årliga Köpenhamnsresa som innebär att vi åker ner till Malmö (dock fick mamma åka själv detta året för jag bor ju här nu!) sedan åker vi över till Köpenhamn och går på Tivoli. Det är så himla fint där, de har julpyntat med alla möjliga ljusslingor som hänger i träden och längs marken, med granar och fejkdjur, snö och mycket mera, det luktar sockervadd, godis glögg och pepparkakor. Det är så mysigt!!! Efter Tivoli åkte vi tillbaks till Malmö och åt ute, sedan sov vi på hotell. Idag var vi i stan och shoppade lite sen åkte mams hem. Ikväll ska jag troligtvis ta det lugnt med L men nu ska jag titta på The Hills och The City!! :)





Här är jag på den väldoftande toaletten på tåget påväg till Köpenhamn.


Inne på Tivoli.


Jag och mamma äter alltid våffelbullar med sylt och varm choklad. Ingen oboy här inte!!



Hotellfrukosten var jättegod bortsett från min brända macka.

Dots and stripes

Här kommer lite bilder från modevisningen i skola, enjoy!


Förberedelserna innan visningen







Det som jag har på mig har inte jag sytt själv, utan jag gick i en annan tjejs kreation.

Fler bilder kommer!! :)

Busy, busy

Ooj nu har jag inte uppdaterat sidan på ett tag! Shame on me. Lite snabb genomgång om vad som har hänt de senaste dagarna, i helgen var det fest både fredag och lördag. I fredags gick jag och några vänner till Inkonst där det var dubstep och det var en rolig kväll. I lördags var och det hemmafest hos en kompis and it was good too. Fast sen kom det en tjej med röda strumpor och hål i strumpbyxorna och jga blev skitsur så jag och L gick och la oss, hahaha. I söndags umgick jag med lite vänner och var allmänt seg och trött hela dagen. Igår, måndag, var det skola som vanligt och vi förberedde inför modevisningen som var idag. Jag var i skolan ända till sex (!!!) sedan gick jag ut med L och hans kompisar och drack några öl, efter det åkte vi hem till honom och sov. Jag måste ju bara säga att tempurkudden är totalt överskattad. Idag ägde modevisningen rum och den blev jättelyckad :):) Jag ska lägga upp bilder såfort jag får tag i dem. Ikväll ska jag och Antonio på mingel- och trendkväll med Sofi Fahrman på JC, sen träffar jag förmodligen den jag vill träffa mest.



Jag igårkväll.


Puss/ S

RSS 2.0