Oh, mon amour!

Om någon har missat det så är detta årets designer för H&M Sonia Rykiel och hennes kollektion släpptes igår i utvalda H&Mbutiker, jag tänkte vara där klockan tio på morgonen, men sängen var alldeles för skön plus att min baby låg ju bredvid mig... Jag och Lale var där vid halv tolv istället, och jag fick exakt den tröjan jag ville ha! Det fann faktiskt många exemplar av varje sorts plagg. Ni skulle ha sett tanterna som var där!!! Tanter med krullat hår, överdrivet mycket smink och leopardkappor, vad f*n? De var de värsta bitcharna, knuffades och roffade åt sig kläderna, underskatta inte gamla tanter. Imorgonbitti åker jag och Lale till Frankrike!!!!! Vid fem måste vi gå up, gäääääsp, flyget får klockan sju från Kastrup och vi landar i Nice vid nio, åh det ska bli så mysigt! Vi åker direkt från Nice till en liten skidort där vi ska bo i en lägenhet och åka skidor i några dagar, sedan åker vi till vingården och spenderar resten av tiden där, vi ska även göra lite utflykter, jag vill shoppashoppashoppa!! Hoppas att alla har ett underbart lov, I know I will :)


Man fick jättesöta kassar om man köpte kläder från Rykiel.


Tröjan är trekvartsärmad och av jätteskönt material, I love it!

Pusskram


Styling

Idag har jag och Antonio varit i stan, vi håller på med stylinguppgift till skolan som innebär att vi ska välja ut kläder och styla tre karaktärer; en kvinnlig VD, en trebarnsmamma och en pensionär, så vi har letat kläder som galningar idag! Men det är jättekul och det kommer att bli ett superbra resultat.


Vi hann även med en fika på Pronto, som har Malmös godaste cheescake!!

Toodles!

Happy Valentine's Day!

Denna härliga dag började med att jag och baby åkte till affären och köpte lite god frukostmat samt lunchmat. När vi kom hem gjorde jag scones som vi åt med smör, ost och marmelad. Jag fick ett paket som innehöll en spegel från Marc Jacobs!! Jag fick lite dåligt samvete för jag hade inte köpt något till honom:( Men jag ska göra det imorgon! Till lunch käkade vi lite lax med potatisstuvning, baby är såå bra på att laga mat. Ikväll ska gå ut och äta, men vart vet jag inte, det blir en överraskning. Nu slökollar vi lite på en film, Ace Ventura, Jim Carrey är hysteriskt rolig, haha.


Så fin den är!

Pusskram


11/2 10

Nu ska jag visa upp pizzan som jag lagade i förrgår!!!



Och vet ni vad?? Vi åt upp hela, så god var den :D

Igår var jag och lale på födelsedagsparty hos min syster, det bjöds på mat och vin och vi hade väldigt trevligt.
Idag har jag och baby köpt ett Wii samt det nya Super Mario så vi har spelat en del idag, det är helt fantastiskt roligt! Ikväll åt vi middag hos Lales mamma, hon bjöd på hemlagad lasange och vi hade väldigt trevligt.


Hehe, Lale fotar mig när jag sätter på läppstift ;)


Nu har jag bestämt mig för att våren är här så inga mer mörka färger på kläderna,
pasteller är det som gäller! 

Xoxo / S


Pizza-time

Åh nu luktar det så gott i hela lägenheten! Varför? Jo jag har gjort hembakad pizza och den är i ugnen nu, snrat redo att ätas upp och det doftar ljuvligt :)




Jag spanade in D&Gs samt Chanels vår och sommarkollektion igår och här komme rmina favoriter:





Karl Lagerfeldt designar otroligt vackra plagg, säsong efter säsong, år
efter år, it just keeps on coming!


Dolce and Gabbana





De körde på blommigt, vit och svart spets. Jättevackra kläder
men det är synd att modellerna ser sjuka ut.

Aller au la France!!

Nu sitter jag och sippar på ett glas rosévin hos Lales mamma, hela deras familj är samlad här + jag! Vi ska äta middag och senare ska jag på födelsedagskalas.
 På sportlovet ska jag och baby åka till Frankrike och bo på hans pappas vingård, det ska bli otroligt roligt!! Gården ligger i södra Frankrike så det är an markant temperaturskillnad mot Sverige, det kan bli 15-20 plusgrader där, snacka om härligt väder va? Lale har bestämt att vi ska åka skidor en dag, jag vill inte. jag ser inget nöje eller nyfikenhet alls för att åka skidor, menmen jag får väl prova. Alla säger att det är roligt så.. Någon dag ska vi besöka Cannes eller Nice, eller kanske både och?! Jag ska ta med alla mina kläder med fransk känsla och röka smala cigaretter i ett cigarettmunstycke och endast måla mina läppar... Haha nu drömde jag bort mig som tusan, men jag längtar såå mycket!





Såhär ser kavajen ut som jag håller på att sy, den är skrynklig i sömmarna
för att jag inte har pressat dem, så det kommer inte att se ut såhär när den
är färdig :)




Imorse när lale fortfarande låg och sov hade jag lite roligt med hans glasögon!


Lattelattelatte

Ååååååååh, det är omänskligt att vara uppe såhär tidigt idag! Inte för att det är helg utan för att jag somnade vid fem imorse. Det blir alltid att man festar så länge! Nu måste jag göra mig iordning för jag ska möta mams och paps på tågstationen kvart i elva, de kommer ner för att hälsa på mig och syrran. Jag gäspar sjukt mycket och min kropp skriker efter kaffe, haha ja, jag har börjat dricka kaffe lite mer på allvar nu, alltså jag gillar det! Hahaha.
Ha en fin dag, puss.

Eighties circus

Puuh, vilken dag det har varit! Först försov jag mig rejält och fick skynda iväg till skolan, vägarna är nästan helt snötäckta, vet inte Malmö kommun vad skottning innebär??! Väl i skolan började jag med mitt nya projekt som innebär att jag ska sy en klänning inspirerad av 80-talet. Min idé är en 80-tals tjej som vill bli lejontämjare på en cirkus och hon vill bära en snygg och framförallt färgglad klänning. Det känns jättekul att designa något och skapa en hel historia åt plagget, än att endast sy till mig själv. Vid sidan om skolan håller jag på att sy en ljusrora kavaj med volangkrage, jag ska fortsätta på den såfort jag har ätit klart min paj som jag har gjort helt själv! Ost,skink och broccolipaj, muums!


Jag hann iaf ta en bild fast jag var försenad, hheheee.


Min skiss


Dessa tyger ska jag använda!



Här är några av de andra i klassens teckningar.


Antonio jobbar på för fullt!

1/2 -10

Idag har det varit en lugn dag, skola från halv tio till halv fyra sedan har jag varit hemma och pysslat lite. I helgen kommer mamma och pappa på besök till Malmö, då ska jag förhoppningsvis kunna charma till mig lite saker jag vill ha, hihih. Nej men det ska bli riktigt mysigt att de kommer ner. Snart vill jag ha besök av en viss mallanbrallan, nu kan vi festa hur galet vi vill baby!!! Lale drar i mig nu, jag får inte sitta mer vid datorn ikväll, mohaaha.



Sov gott sötnosar, puss /S
 

RSS 2.0