I love these bright days

Idag har det varit (och är fortfarande) superhärligt väder i Malmö, jag vaknade till solsken och det har hållt i sig hela dagen lång. Eftersom vi inte hade någon lärare efter lunch idag åkte några från klassen för att köpa tyg. Jag hittade ett marinblått chiffongtyg, som jag ska trycka på imorgon. Det ska bli sjukt roligt att trycka på tyg, men jag har ingen vidare fantasi när det gäller tryck, jag gillar prickigt och randigt men man ska göra något mer avancerat.. På vägen gick vi inom Sopstationen, som är en stor second hand butik med möbler, kläder och allt möligt, inte det fräschaste namnet men där finns riktigt fina grejor. Jag fyndade en grön kjol och två par handskar!
Jag ska åka till Accessorize imorgon efter skolan och på torsdag och fredag, så just nu längtar jag efter en lugn helg. Strax ska jag promenera till mataffären och inhandla kvällens middag.





Det var varmt och skönt ute idag, våren är hääärrr!!

XOXO S

If you knew my past would you go along with someone like me?

Åh, vad tiden går fort när man har roligt! Idag har mamma besökt mig i Malmö, vi har ätit jättegot mat på Johan P och shoppat litegrann. Jag har köpt nya träningsskor och sådana tighta byxor som alla verkar ha. När jag har gått mina power walk rundor innan har jag haft på mig ett par stora team sportiabyxor samt en stor urtvättat svart jacka, jag har med andra ord sett ut som en uteliggare... Det var väldigt skönt att få nya skor och byxor som jag tycker ser bra ut.
Mamma och jag ska åka till Paris i fem dagar i Maj, vi boade resan för någon vecka sedan och det ska bli sjukt nice! Vi ska besöka Versailles, gå på en stor vintage/loppismarknad, titta på sevärdheter och äta massa god mat. Det ska bli fantastiskt härligt och i Maj kommer vädret vara helt underbart, jag längtar.
En annan sak som är på gång är att jag coh Lale ska köpa en lägenhet, vi har hittat en som är helt underbar, klicka på länken om ni vill kika :
http://www2.bjurfors.se/beskrivning.aspx?OBJGUID=3PSQI0OVK7LGEBKT&OBJTYPE=CMBoLgh

Får vi den blir jag lycklig, jag vet precis hur jag vill inreda den, med massa rokokomöbler och pampiga kristallkronor.


 
XOXO S


Blå,blå himmel

VÅÅRRREEN ÄR HÄR!! Solen skiner, som, den har gjort i någon dag nu och natur börjar anta en grön färg, är det inte helt underbart?
Idag hade jag sovmorgon så jag passade på att äta en riktigt god frukost bestående av massa frukt och en croissant.
I Skolan hade jag prov i materiallära, det kändes bra så jag hoppas på ett bra resultat. I förrförra veckan blev jag klar med kjolen jag har sytt på i skolan. Inte ännu en pennkjol jag lovar, utan det blev en veckad kjol  med linning och hällor. Den är jättefin och jag är så nöjd.
Ikväll ska jag och Lale laga en pangmiddag med entrecot, klyftpotatis, egengjord bearnaise och en härlig sallad. Jag ska nog göra honungsparfait till efterrätt.
XOXO S

RSS 2.0