Ett halvt år av kärlek

I torsdags firade jag och Lars sex månader tillsammans. Vi drack äkta champagne och åt
hallon och plopp i kungsparken. Det var riktigt romantiskt.







I skolan syr jag som vanligt, haha. Det händer inte så mycket mer än det.
Moedvisningen äger rum den 13 juni och jag ska hina sy minst tre kjolar tills dess
och helast en kavaj till. Imorgon ska jag nog till skolan och sy klart en utav kjolarna.
Men nu blir det frukost och filmen Wolfman!

Hallonmarmelad och saknad.

Imorse började jag dagen med kaffe latte och frallor med cream cheese och hallonmarmelad, det var riktigt gott! I skolan syr jag som vanligt, jag måste snart börja tillverka accessoarerna och emellanåt undrar jag hur jag ska hinna med allt?! Nu väntar jag på att Lale ska komma hem, jag saknar att få krama och pussa på honom.




Hoppas att ni har haft en bra dag, pusskram.


I Sölvesborg på besök!

I onsdagskväll kom jag hem till Sbg för att jobba och plocka med mig husgeråd till lägenheten i Malmö. Det fattas växter, krukor, tallrikar, lampor och annan inredning, i MIN stil. Jag älskar den antika inredningsstilen och uppskattar inte alls IKEAs massproducerade tråkiga produkter (som det hittills finns mest av i min o Lales lya). Alltså gick jag ut till ena längan där pappa förvarar alla antikviteter och prylar i och plockade ut det jag ville ha. Jag hittade två otroligt fina paraplyer, som är kanske 20-30 år gamla och ändå i jättebra skick. De är inte alls som dagens plastiga paraplyer utan de är riktigt välarbetade med handtag utav trä, väldigt fint. Nu låter jag säkert gammal, men om dagens ungdom kunde köpa mer second hand och vintage hade man inte bara gjort miljön en tjänst utan även skapat sig en unik stil.
Idag kör pappa ner mig och alla grejor till Malmö. Kanske blir det en fika med Antonio och utgång ikväll. Eller bara en mysig hemmakväll med lagad mat och film. Jag måste tacka Jane och Malin för en superrolig fika igår med massa skratt och hemlisar :D


Puss / S

Ministry of style

Ojojoj, vad det är fullt ös i skolan nu, alla syr som galningar inför modevisningen. Och det är inte bara plaggen som ska bli färdiga, vi måste ha modeller, fixa affischer, pr, ljud, ljus osv. Men det är väldigt roligt, jag känner verkligen att det är det här jag vill hålla på med. För nu åtminstone.
Kavajen jag har på mig på bilden nedan har jag sytt, den ska vara med i kollektionen. Jag ska ta bättre bilder, snart ;) Ikväll ska jag och Lale se Iron man 2 på bio, det ska bli jättemysigt, popcorn luktar så gott.



Pusskram / S

7/5 -10

I veckan har jag varit i skolan från morgon till kväll och sytt. Igårkväll hade jag och Lale en riktig dejtkväll med middag och bio. Vi såg Kick ass som är sjukt rolig, se den! Idag var jag och en tjejkompis på shoppingkväll på Mango, de hade inte speciellt fina kläder men vi fick varsin goodie bag iallafall;) Nu måste jag gå och sova för imorgon är det skola. Pusskram


Lady Gaga

Fredag den 19 november ska jag se LADY GAGA herself på Malmö arena!! Det ska bli så sjukt roligt och spännande. Vem vet vad hon hittar på för galenskaper :D




Igår var det valborg och fy tusa vad de firar här nere! I Sölvesborg samlades man för att titta på brasan men här festar man tydligen från 09.00 - sent på natten. Det började med att ett stort gäng samlades och käkade frukost sedan åkte vi till kungsparken i Lund och partajade, sedan åkte vi tillbaks till Malmö och fortsatte festen ytterliagre lite till. Det var en mycket trevlig dag, färutom att det regnade lite till och från.


RSS 2.0