Mys!!

Imorse gick jag och baby till Espresso House och köpte frukost! Det blev varm choklad och bagels, muums :) Nu ska vi till Lales mamma som har födelsedagsmiddag, det ska bli trevligt. Ikväll måste jag stryka och sånt tråkigt :( Funderar på en städerska....?? Jag vill hellre äta godis och titta på film, vi får väl se vilket av det det blir.

PussKram

Pumps n' humps

Hej sötnosar.
Jag är nyss hemkommen från restaurang Gozzip, där jag och baby var och åt en god middag. Idag har jag städat lite och organiserat mina kläder, vi har också tvättat och Lale har köpt en nytt xbox så han har spelat en del, haha. Innan idag kom jag på att det var längesedan jag köpte ett par skor, så jag bestämde mig för att göra något åt det och klickade hem ett par underbart fina mintgröna pumps. Jag trodde inte mina ögon när jag såg dem på asos.com, jag har drömt om mintgröna skor men trodde aldrig att jag skulle hitta ett par. Nu är dem iallafall påväg hem till mig! :)







Jag var och shoppade kläder med Lale häromdagen och i en affär låg det en katalog framme som jag började bläddra i, och de var de mest fantastika outfitsen för killar som jag har sett! Märket var Ben Sherman och stilen påminner väldigt mycket och Chuck Bass i Gossip Girl. Underbara tröjor och skjortor och slipsar samt chinos och det var så mycket färger och mönster. Kombinationerna var oslagbara. Det är väldugt synd att killar inte klär sig mer vågat. Det är bara jeans och tröja/tshirt hela tiden. En randig skjorta med en mörkblå blazer utanpå till ett par beiga chinos hade varit så snyggt, KOM IGEN KILLAR, VÅGA TA UT SVÄNGARNA!








Jag gillar inte nederdelen, byt ut det till ett par chinos och det är en tiopoängare.


Day efter party

Igår var jag och Malin från klassen ute och festade till det!! Vi drack några drinkar och tog en öl på Möllan och hade jättekul :) Kvällen avslutades med lite fyllekäk och det satt fint, hehe.



Idag är jag lite seg, sitter i soffan och kollar på gamla Batmanfilmer,
som är tusen miljoner gånger bättre än de nya, kan säkert vara för att
Tim Burton regisseradede de gamla filmerna, han gör helt otroliga filmer.
Min dag börjar som ofta med ett glas Innocent smoothie, den godaste smoothien
du kan hitta i Sverige, tyvärr ska den slutas tillverka för den är för dyr.



Stars and Stripes

Ååååh, nu sitter jag, efter en lång dag, i soffan med mitt hjärta och tittar på gamla Batmanfilmer. Väldigt mysigt! Idag har jag varit i skolan, slutade vid tolv. Då åkte jag och Antonio in till stan och åt bakad potatis med kyckligcurryröra, love it! Sedan mötte jag upp baby och vi gick och shoppade lite på stan, jag har fått en thing för randigt och har köpt en vit/röd randig skjorta samt en blå/vit randig skjorta de senaste dagarna. Men skjortor funkar alltid, det är ett av mina favoritplagg. Efter shoppingen körde vi till mitt gamla rum och började flytta mina grejjer till lägenheten, det var lite jobbigt. När vi var klara åkte Lale och köpte pizza, smaskigt, sedan åkte jag till min sykurs och nu sitter jag som sagt i soffan. Jag har förresten en toning i håret, ljusbrun. Det är skönt att slänga i en toning ibland, håret blir så glansigt. Nej, nu måste jag titta vidare på filmen, ha det bra i kylan.



Här står jag och väntar på bussen in till stan, detta är en bit från skolan.

Dagens shopping!


En söt skål att ha glass eller kanske godis i.



Lite fina rosor.


En ursöt tvålpump med gammaldags look.


Jag i min nyinköpta skjorta från Ralph Lauren.

Puss/ S

27/1 -10

Hello darlings!

Nu är jag i skolan, i biblioteket, och skriver om 1600-talets mode. Jag är snart klar och det är skönt! Idag slutar jag klockan tolv, då ska jag och Antonio in till stan för att äta en god luch. Jag måste även lämna in mitt ena pärlörhänge på lagning eftersom pärlan plötligt trillade av. Jag ska nog gå och kika lite inne på Lagerhaus och se om jag kan hitta något mysigt att köpa till lägenheten, typ glas, tallrikar, ljushållare osv. I love shopping!!!!!!!! Det var allt för nu, ni ska få se bilder på lägenheten när jag tycker den är fin nog att visas upp.

Puss /S


China Red

De gångna dagarna har jag shoppat lite nya saker till lägenheten. Jag ska ju flytt in hos Lale imorgon är det planerat. Och guuuuuuud det ska jag bli så jävla kul!! Jag ska måla om och inreda och allting :D:D:D:D Jag tror att han blev lite rädd när jag berättade om alla mina planer men det kommer att bli great! :) Igår hade vi fest hos oss och det var mysigt. Sedan blev det utgång till Kb och det var rättså kul där. Vi drack lite drinkar och minglade, var hemma vid fyra. Idag har jag och Malin varit på stan och ätit lunch samt shoppat lite. Jag hittade en skjorta, två glas och en söt liten skål. Jag gick in i tre stycken Make Up Store affärer för att köpa läppstiftet"China Red", som är en sjukt nygg röd färg, men den är slut överallt och nästa leverans kommer i februari, typiskt! Ikväll ska jag och baby på födelsedagsfest/middag hos en kompis och kanske blir det utgång.


Denna fina vasen har jag köpt, det är så himla sött att ha blommor!
Massa blommor ska man ha!


Den här krukan tycker jag är jättesnygg, den är lite sönder i mönstret
och det är just det som gör den så charmig.


Dessa diademen är väl nr 20 och 21 eller något.. Vad kan jag säga
jag helt enkelt älskar diadem!!


Här är jag i min underbart söta morgonrock :)

Snabba Cash

Idag har mamma varit och hälsat på mig i Malmö, vilket var jättemysigt. Vi fikade, shoppade och kollade på en ny symaskin till mig. Nu är jag med baby och hans kompis, vi ska äta mat (som killarna har fått laga,haha!!) sedan ska vi se Snabba Cash på filmpalatset. Jag längtar efter smörpopcornen.






Buhu, idag är jag massa trött. Shoppade denna fina scarfsen på Myrorna.


Pusskram

Hello Lover

Då har jag gått de tre första dagarna i skolan efter lovet och det är jätteroligt att få träffa alla (eller de flesta..) igen, haha. Jag är snart klar med min klänning som är inspirerad av 20-talet. Annars är allting bra, tiden rullar på så fort. Imorgon samt fredag är jag ledig och jag hoppas att det blir utgång idag!!! Jag vill bara släppa loss och dansa till bra musik. 

 


Pusskram


Back to school

På måndag börjar skolan igen och just nu klockan 00.04 på natten är jag sådär taggad.. Jag kom tillbaka till Malmö vid halv fem innan idag och blev hämtad av älskling på stationen. Vi körde sedan och handlade thaimat och åkte hem till honom och myste. Mmmm.. kyckligspett med jordnötssås, jag säger då det.
Jag hann med en fika med Malin när jag var i Sölevsborg och det var riktigt roligt! Vi hade så mycket smaskigt att prata om.


Det här är den där kavajen jag köpte för några dagar sedan som jag inte
orkade ta bild på, bättre sent än aldrig.. Right..?


Min hemliga obsession (förutom skor, dock ingen hemlis..) är
fasader, alltså utsidan av byggnader. Denna fasaden är så himla fin
för murgrönan växer över den, plus de söta små fönstern ovanför stuprännan.


Sov gott!



Sara working girl?

Idag har jag varit på stan och lämnat lie CV, förhoppningvis kan jag få lite extraknäck!



Jag satte i en gullig rosett i håret.




Vad finns i denna kasse?....



... Jo, nämligen en söt liten spegel!!



Jag kände mig så duktig som lämnade CV:n idag så jag köpte den här lilla sötsaken.

Ikväll ska jag träffa min syster och sen Minna!

Toodles.

Party party!

Ikväll är det stor fest på Slagthuset i Malmö och snart ska jag till förfesten och dricka härliga Aqua tini melon cider! Mums. Idag har jag fikat med honeypie, vi käkade goda toast med sallad och drack varm choklad.
Jag shoppade en snygg kavaj som jag inte har orkat ta en bild på, men det är sånt typiskt chaneltyg och så är den mintgrön kan man säga.



Jag ska ha på mig denna "korsetten" från H&M och en midjehög pennkjol samt svarta tights.
Jag tycker att det ser rättså utmamnde ut på just denna bilden men nedå, IRL är det classy.



Jag pimpade upp överdelen med en brosch!

Pusskram

Buuuhu, jag är lite sjuk.

Jag har alldeles varma ögen, ont i huvudet, är snorig och samtidigt täppt i näsan samt trött i hela kroppen. Måtte detta gå över tills imorgon jag kan ej bli sjuk nu! Jag måste sy och teckna och shoppa osv osv...!!! x)

Igårkväll åkte jag och baby hem till mina päron så att de skulle få ta sig en titt på pojken och det gick mycket bra. Mina föräldrar är nice. Vi spenderade natten i ett utav våra B&B rum, vi ville ju såklart ha lite privacy. Imorse käkade i frukost , sen dusch samt sminkning(endast för min del då ja) och senare var det middag. Jättemysigt besök.



Jag och min fina kudde.

Puss och godnatt

Happy new year!

Det har tagit några dagar för mig att återhämta mig från nyår, haha, men nu ska jag berätta.. Det hela började med att Lale och ja åkte till hans kompis i en stad lite utanför Cph, där bjöds det på en väldigt fin fyrarätters middag och massa dricka såsom vin och bubbel. Efter middagen åkte vi in till Maxs lägenhet i Cph där vi fortsatte festen med rom+annanasjuice, skumpa osv. Vid kvart i tolv skyndade vi oss ner till Kongens Nytorv (alltså det stora torget i Cph) för att se alla raketer och fan vad det skjöts!!! Jag fick såklart min nyårskyss av baby. Efter detta fortsatte efterfesten hela natten lång och jag är riktigt nöjd med min avslutning på 2009.




Stefan som var vår värd.


Max och Julie

Jag har nog de mest lama nyårsbilderna av alla, men jag hade så kul så jag tänkte inte på att fota!!


Toodles darlings!

RSS 2.0