En dag i skolan

Den 17de december är dagen då vi på Designskolan ställer ut det vi har tillverkat under vår tid på kursen. Vi kommer att hålla till i ett konferensrum på sankt gertruds i Malmö, det ligger vid Caroli City. Kom gärna inom om ni är i närheten! Alla i klassen syr för fullt nu för att hinna bli färdiga med plaggen och smyckena, vi tillverkar lite av varje nämligen, inte bara kläder.




/S

Christmas feelings

Åh vad det var mysigt att vara hemma! Jag och mor var på julmarkaden i slottslängorna innan jag åkte tillbaka till Malmö idag, det var sådan julstämning, en kör sjöng och det var så mysigt! Jag köpte jättegod choklad till mig och Lale. Jag tog med mig två julstjärnor och en snidad adventsljusstake som jag ska sätta egna ljus i, ingen sån där elektrisk.



/S

La niege prémier

Jag trodde att jag skulle bli helt olycklig när den första snön kom, men det kändes förvånansvärt mysigt. Jag tänker på filmen Narnia, när de är i den snötäckta skogen, det är ju bara så fint.
Snart ska jag hoppa på tåget till Sölvesborg, ikväll ska jag äta en Edgarspizza och vara hemma hos mor och far. Imorgon ska jag träffa Madelenie och vi ska gå och se Harry Potter och dödsrelikerna på Filmpalatset, åååh jag längtar!! Fy vad surt när folk skriver vad som händer i filmen på Facebook, sluta upp med det!


Jag har färgat mitt hår en aning mörkare.


Jag bakade en cheescake på min och Lales ettårsdag, jag funderar på
att lägga ut receptet för den här kakan blir otroligt god!! Här har jag
dekorerat med riven vit choklad och hallon.




Idag kom jag på att jag äger den här flamingobrosch som jag köpte
på Make Up Store för något år sedan, den är så fin tycker jag men jag
har aldrig använt den.

/S


Lovely sunday



En matchande dräkt som jag har sytt, cape och kjol.
Jag har verkligen en cape och kjolperiod nu, men jag gillar att sy mycket
utav ett slags plagg för då blir jag riktigt duktig på det och lär mig verkligen
av alla misstag. Jag ska sy en till cape i ett mörkgrönt ylletyg.
Imorgon är det dags för skola, på onmsdag åker jag till Sölvesborg för att
arbeta och jag ska se den nya Harry Potterfilmen, som jag längtar!


/S

samedi d'amour

Idag firar jag och Lale ett år tillsammans, vi har ätit lunch i en mysig restaurang i stan och sedan handlade vi mat till kvällen, som vi håller på att förbereda nu. Love love love.

Igår var det också en speciell dag, för då såg jag Lady Gaga uppträda på Malmö Arena, hon är totalt underbart cool. Det var en show som jag säkerligen aldrig kommer att glömma. Hon talade väldigt fint emellanåt, om att man ska ha på sig vad man vill, vara som man vill och inte låta någon annan trycka ner en.


I början så visades det sekvenser med Lady Gaga på en stor skärm,
som sedan räknade ner från tio till noll, och alla skrek och var fulla av förväntan.













Åh, det var helt, helt makalöst bra.

/S

Lots of love

Idag sydde jag klart cape nummer två! Jag är så sugen på att sy en i mossgrönt ylletyg, eller kanske plommonlila?
Den här veckan händer det massa roliga saker; mor kommer ner och hälsar på mig på torsdag, på fedag ska jag se Lady Gaga och på lördag firar jag och Lale ett år!! ETT ÅR!!!! Vem kunde tro det? Knappt jag själv. Frågan är bara vad vi ska hitta på för något? Om någon har ett litet förslag får ni gärna lämna en kommentar, jag kan inte komma på något annat än middag på restaurang..


Kjolen på bilden har jag sytt och capen som blev färdig idag är gjord i
samma tyg. Det blir en söt liten dräkt tillsammans.

/S

Vår tid är nu

I skolan den här veckan har jag sytt på ännu en cape, jag har även blivit klar med en kjol som jag inte har fotat, bilder kommer snart! Annars har det varit rätt lugnt, jag har längtat efter en kopp varm choklad med grädde på ett mysigt café, förhoppningsvis blir det så imorgon med Antonio. Idag har jag jobbat från två till nio resten av kvällen ska jag spendera med älskade Lale.



/S


Vintage på teve

Just nu på svt2 går programmet Ebbas stil, som idag handlar om vintage, inte om Ebba, så kolla in det!

/S

København ær dejligt

Åh, jag och Lale hade världens mysigaste dag i Köpenhamn igår! Det var fint väder och inte alls kallt. Vi åt mycket god mat, bla smørrebrød med panerad fick och remouladsås, så gott! Efter lite shopping satte vi oss på ett mycket mysigt litet café och drack varm choklad med fløde, alltså grädde, haha. Jag hade absolut kunnat tänka mig att flytta till Köpenhamn, det är en väldigt vacker stad och där finns allt. Människorna känns mer färgglada och orginella än svenskar generellt. Synd bara att jag inte förstår dem när de pratar..




Den här superfina hatten köpte jag på Illum.

Nu ska jag och Lale gå ut och dricka lite öl och äta något smarrigt!

/S

Nov. 1, 2010

Idag var det en hektisk dag på arbetet, det var mycket som skulle göras och det var kunder i butiken hela tiden. När jag kom till stationen i Malmö efter arbetet var Lale där för att hämta mig och när vi kom hem hade lagat en jättegod middag till oss. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon står det ännu mer jobb på schemat.



RSS 2.0