Sunshine and warmth

Ojoj, nu har Lale precis satt på en film, The hurt locker, så jag måste lägga ner datorn illa kvickt. Det blir lite bilder på min outfit idag. Piké gtån Lyle and scott, kjol från Åhlens.


It's springtime puppies

Hej sötnosar!

Jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men jag gar glömt att fota och jag tycker att det är så tråkigt med inlägg utan foton, därför har det varit blankt. Nu kan jag dock visa upp min blommiga kavaj som jag har sytt, den är inte helt klart, jag måste göra knapphål och bestämma om jag ska ha swarovskiknappar eller knappar som jag klär i samma tyg.



Jag fick en fråga om kragen på min spetsklänning i inlägget nedan. Jag kan ärligt svara att kragen inte alls är läskig, det påminner lite om en polotröja, men kragen är fodrar med ett mjukt satintyg och den sitter inte alls åt hårt :)




Pusskram

The street is my catwalk

Här kommer lite bilder som Lale tog innan idag. Imorgon ska vi presentera vad vi sytt för en "jury" så det gäller att ha bra bilder att visa upp:)



18/4 -10

Igår hade jag på mig min marie antoinette-inspirerade kavaj, som jag har sytt själv, (hehe var tvungen att tillägga det ;) Igårkväll umgicks jag med en tjejkompis, vi lagade en jättegod thaigryta och drack cider. Idag måste jag fota det jag har sytt till "fri inspiration"-projektet och sätta ihop en power-point samt göra en skiss så jag känner min aningen stressad. Bäst att börja ta itu med allt!


Pusskram

The dress of my dreams



Jag var inne på Tjallamalla härom dagen och hittade en riktig drömklänning! En underbar
spetsbakelse, så skulle jag vilja beskriva den. Jag kan inte annat än att känna mig finast
vart jag än går om jag bär den. Happiness :)

Pusskram

Besök av mor!

Idag har min kära mamma varit på besök i Malmö. Vi fikade jag, mamma och Lale i vår lägenhet och det var jättemysigt. Efteråt gick jag och mamma på stan och hon köpte massa husgeråd åt oss, bl a mixer, vattenkokare och elvisp, haha, nu behöver vi inte mosa potatismosen med gaffel längre ;) Jag fick ett par skor och puder från Make Up Store samt värmeskyddande spray. Ikväll har vi varit helt inne i Super Mario, men nu måste jag verkligen gå och lägga mig.


Min fina kjol är second hand och nyinköpt!



Ja minsann det är skor utan klack! De kommer från Keds, ett amerikanskt märke.
Skorna är supersköna att gå i, riktigt bra kvalitet.


Toodles.


11/4 -10

Igår var jag i skolan och sydde lite, på kvällen hade jag och Lale lite kompisar över, vi kollade på fotboll och åt pizza. Nu håller jag på att tvätta, så tråkigt, sen måste jag stryka all tvätt, usch. Det blir nog en lugn städdag idag.




Sy min kavaj

Hela veckan har jag hållt på att sy en kavaj och jag är fortfarande inte klar. Men alla sömmar är sydda, det är bara dekorationen som ska göras. Jag ska till och med till skolan idag för att förhoppningsvis göra den färdig. Nu ska jag ut och gå en lång runda i pildammsparken och lämna gårdagens tomma vinflaskor samt disk till min söta pojkvän, mohaha.



Flower power



Jag har beställt detta urgulliga hårbandet från Asos.com, de har fått in massa vårnytt så kika in där!!

Back in Malmö City

Hahaha.. Nu är jag hemma igen och jag har pussat som en galning på min älskling. Vi har precis beställt pizza, mums. Vid nio ska jag träffa Antonio och ta en god drink, det ska bli trevligt. Jag har massa olika auktioner uppe på tradera nu, gamla märkeskläder som jag knappt har använt. Så kika in där om ni har lust!

http://www.tradera.com/MyTradera/Seller.aspx?filter=1

Pusskram.

Yesterday's shopping!

Igår var jag samt några tjejer från klassen och fikade med en kille som heter Hampus Berggren, han går på St. Martins i London och för er som inte vet är det en av de mest ansedda designerskolorna i världen. Det är inte lätt att komma in där och om man väl gör det så har man en otrolig merit i sitt cv. Det var jätteroligt att få träffa honom och han berättade allt värt att veta. Innan mötet så hann jag med lite shopping:


Dessa byxor har en jättehärlig mossgrön färg, bilden gör dem inte rättvisa. (Jävla skitkamera)

De är second hand men märket är Escada.


Jag hittade en svart kjol från Armani minsann!


Ni vet väl vid det här laget att jag älskar knytblusar, så den här godbiten fick
följa  med hem.

Nu ska Lale snart skjutsa mig till stationen, I will miss him!

Toodles

Idag åker jag till lilla Sölvesborg!

Idag åker jag hem för att jobba och jag stannar till lördag för på fredag är det fest!! Det ska bli riktigt roligt, jag saknar Hotell Edgars pizza väldigt mycket, godare pizza finns inte. Det hade varit trevligt att klämma in ett besök på Salvatores också men jag får se om jag hinner. Nu ska jag dricka en kopp kaffe så att jag kommer igång!


Pusskram

RSS 2.0