Festlig fredag

Oj, inatt sov jag elva timmar. Det beror säkert på att jag höll igång från sju på morgonen till fyra på natten i fredags. På dagen vart det skola och efter det så arbetade jag till nio. Vid tolv mötte jag Filippa och company på en bar vid lilla torg. Den var fylld med äldre, sliskiga och fula män som pratade franska och ville flörta. Tror dom på riktigt att vi var intresserade? Vid ett gick vi till Hipp, där var det packat med folk och det var jätteroligt för det mesta. Lite för mycket knuffande och överfulla männsikor bara. Cirka 80% av killarna hade backslick och en märkesskjorta med de översta tre knapparna uppknäppta. Beteendet var allmänt jag-(tror-att-jag)-är-rik-och-snygg-som-fan. Det kändes också lite som en köttmarknad där målet var att hitta sex för kvällen. Dock var det så kul att dansa!! Dansa till bra musik med bra vänner, det var toppen! Jag kom att tänka på hur skönt det känns att ha min pojkvän som inte alls är som de dära killarna, totala motsatsen, en trygg och alldeles underbar kille som är självsäker och inte har ett sådant löjligt behov av att hävda sig.





/S

I can't be without my baby.

Vill ni läsa något uppmuntrade vik hädan nu.

Ååååhåhhåhåhhh varje morgon när jag vaknar hoppas jag på att det ska vara ljust, men det kunde lika gärna vara kväll för det är så grått!! Det är verkligen gråaste grått, så hemskt tråkigt. Idag har det även sprayregnat hela dagen, det känns som om någon går och sprayar en lite lätt med vatten i ansiktet, inte alls trevligt.

Nu blir det lite bättre.
Jag träffade upp Filippa efter skolan och vi skulle leta efter en outfit till festen på fredag, hon vet vad hon ska ska och vi gick in i minst tio affärer men ack och ve! Det fanns inte just det hon var ute efter, bättre lycka imorgon hoppas jag. Jag handlade dock några läckra saker, ett par röda skor i mockaimitation, röda med rosetter! Lovely! Jag fann även en härlig ljusblå kofta på Zara med jättesnygga knappar.

Nu kommer det bästa!!
Lales pappa bokade en skidresa åt sig själv och killarna som infaller under alla hjärtans dag, men eftersom jag absolut inte tänker vara ensam i gråsverige på alla hjärtans dag så ska de skjuta upp skidresan någon dag och jag ska åka med ner till Frankrike!! I söder är det sol nästan året runt och våren har säkert redan kommit dit, det ska bli otroligt härligt att få resa dit i några dagar. Vi ska bila till Saint Tropez och Monte Carlo och äta på min favoritrestaurang i Antibes där de har min favoriträtt, anka.

Det blev en rätt bra dag trots allt! <3



/S


We still have the summer after all

I förmiddags i skolan lärde vi oss hur vi ska måla med akvareller och hur man kombinerar till exempel pennor och vattenfärg. Jag har inte målat speciellt mycket innan och jag brukar inte skissa ner idéer till plagg och liknande, så det är bra att få den biten i skolan. På eftermiddagen hade vi detaljsömnad, vi började med enkla saker men det ska vara riktigt perfekt så det tog sin tid. Efter skolan gick jag och Lale och handlade mat och han gjorde världens godaste köttfärssås. Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen, jag ska sova tidigt.






na ballerinaskor har äntligen från Asos! Bara 149kr på rean.

/S


Underbar dag, underbart sällskap

Idag har jag och sötaste Malin haft en jättetrevlig dag tillsammans i Malmö! Vi började med lunch och ett glas vin på min favoritrestaurang på Davidshallstorg. Efter maten gick vi hem till mig och Malin fick en liten rundtur i lägenheten. Sedan blev det shopping och mys på stan! Vi handlade en del på Zara och jag shoppade även en vintageväska från 50-talet från Chicy second hand, där finns både second hand och vintage, alltså finare, tidstypiska plagg som är mer än 20 år gamla. Jag köpte även ett par supersöta öronhänge som även de var vintage. Det blev alltså lite nytt och lite gammalt. Vid kvart över fem lämnade jag av Malin på centralen och såg till så att hon kom på rätt tåg, det är inte lätt att hålla koll på allt, hihihi.
Efteråt gick jag hem och tog det lite lugnt med Lale, sen gick vi ut och åt indisk mat. Jag blev så mätt att jag inte orkade följa med på festen som vi egentligen planerade att gå på. Så nu är jag hemma och jag har gjort manikyr och nu ska jag sova!




Den här superfina kavajen från Zara köpte jag. Jag ska lägga upp mer
bilder imorgon, ni måste se väskan, den är underbar!



/S

Spring where art thou?

I torsdags och igår åkte jag direkt till jobbet efter skolan, så ni kan ju tänka er hur skönt det var att sova ut idag! Dock vaknade jag vid halv nio men jag är jättepigg!!! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för idag kommer Malin :)
Ikväll ska jag och Lale äta på någon god restaurang, vi har inte riktigt bestämmt oss för vilken ännu. Senare är det fest hos en bekant men jag ska nog träffa syster Ida istället, jag saknar henne.


En outfit från torsdagen.

/S

Work work passion baby

Åh, på lördag ska jag få finbesök! Malin och Sofie kommer ner till mig och vi ska äta, fika, mysa, shoppa och prata massa tjejsnack! Idag fortsatte vi att teckna i skolan, vi ritar kvinnokroppar i olika poser och det är superkul, speciellt när det blir snyggt! Imorgon ska vi fortsätta med teckning och på eftermiddagen ska vi på utflykt till en butik i stan där de finns massa målar- och teckningsgrejor. Där får vi en bra rabatt så jag ska passa på att handla. Efter skolan åker jag direkt till Accessorize och hemma är jag igen klockan tio på kvällen! Det är inget jag ser fram emot direkt, men ju mer jag är igång desto härligare är det att vara ledig.


Usch jag är inte vän med kameran för tillfället, det här hade jga på mig
idag iallafall..

/S

It's gonna be great

Yey! Skolan är toppen och det är så roligt att få gå tillsammans med min favorit Antonio igen. Vi som är nya är i samma rum som de i hans klass, tillsammas är vi cirka 19 pers. Det är lite trångt nu men i februari ska allihopa flytta upp en våning till en jättestor lokal. Det  är både gymnasieutbildningar och vuxenutbildningar på Tau Learning, som skolan heter. Det är många elever som går där och det är kul med så mycket blandat folk. Det finns utbildningar såsom, finsnickeri, måleri/konst, interiör/design och så textil/mode. Jag känner på mig att det kommer bli ett sjukt bra år på skolan.
Idag mötte jag upp Fillippa för att fika, vi åt och drack gott kaffe på Lilla kafferosteriet sedan spatserade vi runt i stan och hade det trevligt. Det är rätt många som har flyttat ner till Malmö men jag träffar i princip ingen av dem, men å andra sidan måste ju känna för det!
Ikväll åt jag och Lale sushi, det var riktigt nice! Det var allt för nu, puss! /S


I got you all figuerd out

På måndag börjar jag äntligen på Tau Learning! Det ska bli jätteroligt och något som inte är helt fel är att Lale ska köra mig till skolan i en månad för han förlorade ett vad.. Jag ska strax göra mig iordning för att åka till Accessorize, jag jobbar både idag och imorgon från två till nio, så det blir inte mycket helg för mig, men det blir pengar.




/S


Things, things fill my life

Idag har jag och mamma haft en heldag på stan! Vi började med att äta lunch på restaurang Gustav Adolf, mycket smarrigt, sedan gick vi runt lite här och där. Jag hade med mig tre par skor och en väska som jag skulle lämna in på lagning hos min skomakare men de har stängt hela veckan, dålig stil!!!! Jag köpte ett par skor på rean på Zara, jättesöta och med låg klack vilket mamma gillar... Jag hittade en enkel och fin vit skjorta på Spirit för blott en hundralapp, foundation från Make Up store och Elnette hårspray (det bästa) shoppade jag också. Vi fikade på kafferosteriet och jag åt blåbärscheesecake, ÅH så gott! Mamma hade även med sig lite presenter till mig, bland annat ett torrschampo för brunetter, det "vanliga" gör att min hårbotten ser grå ut så det var på tiden, ett nagelkit från Apoteket samt ett medicinkit med massa bra-att-ha-hemma produkter. Väldigt omtänksam mor jag har.
Nu ska jag byta om till mjuka kläder och stryka och pyssla lite i hemmet när mannen min är borta, skönt! Haha.


Här är skorna från Zara :)


Och här är jag idag i ett nytt läppstift från Chanel, köpt på tax freen.

/S

It's a superficial world we live in

Just nu tittar jag på Victoria's secret fashion show, wow alltså, vilka makalösa underkläder. Det är bara synd att tjejerna ser så utmärglade ut med två silikonbollar till bröst som är upp pushade. Är det det som är snyggt? Vem har sagt att det ska vara så? Chanel Iman är så tanig, (jag tänker inte använda ordet smal, för det är jag själv men ändå är jag så långt ifrån dem) att jag vill blunda, hon ser hemsk ut, vad fan liksom, det är sorligt tycker jag. Flickorna hade sett mycket bättre ut med något extra kilo på kroppen och de hade skickat sundare signaler. Visst kan man se det från massa olika perspektiv och det är upp till var och en såklart, men det här kom jag och tänka på iallafall. Mina sista ord för kvällen blir: njut av mat! Puss






God fortsättning!

Nyårsfirande var helt otroligt kul, mysigt och galet på samma gång. jag och Lale var hos hans barndomsvän som bor på en magnifik herrgård en timme utanför Malmö. Vi åt jättegott vildsvin till huvudrätt och drack gott vin. Vi var endast åtta personer men det var väldigt intimt och trevligt. Sedan festade vi till fem på morgonen, det fanns ett bord med massa olika sorters sprit och vin så där gick vi och smakade om vartannat.  Dagen efter var jag verkligen trött, jag gjorde knappt någonting och idag har jag arbetat nästa hela dagen. Nu ska jag strax sova!
/S

RSS 2.0