Working girl

Snart ska jag till Accessorize och arbeta, igår jobbade jag också och imorgon och på tisdag ska jag arbeta från ett till nio. Hade jag inte trivts så bra på Accessorize som jag gör hade jag aldrig orkat jobba såhär mycket.
På onsdag ska jag och Lale åka in till Köpenhamn och ha det jättemysigt! Äta massa gott och gå runt i stan och shoppa lite kanske.


Mellow today

Alldeles strax ska jag bege mig ner till stationen för att åka till lilla staden. Vädret är sjukt trist och grått och jag känner mest för att stanna inomhus hela kvällen. Dock ska det bli jättemysigt att komma hem, det var ett tag sen jag träffade mor och far nu, och det ska bli roligt att träffa Madelenie också. Vi ska äta pizza från Edgars, helt otroligt god.


En sådan härlig kväll

Jag och Lale är nyss hemkomna från en underbar middag med Lales far på restaurangen Lemon grass. Jag är sådär lagom lullig och känner mig som insluten i ett luddigt varmt moln. It's no problem liksom.
I skolan syr jag nu på en pennkjol, samma modell som innan, sprund och stolpfickor. Vi som går kursen på Designskolan ska vara med i en tjejs projektarbete, hon går sista året på ett privat gymasium i Malmö och läser ekonomi. Hon ska göra en utställning där vi ska vara med och visa upp och sälja det vi har tillverkat.
Imorgon hoppas jag hitta vinterns finaste pälsjacka på Humana second hand, jag ska drömma om den nu.


/S

Tidiga morgnar

Idag hade jag hand om öppning av butiken för första gången, jag var på plats kvart i sju. Omänskligt tidigt. Imorgon är det samma sak, så jag har inte haft så mycket till helg. I fredags jobbade jag kväll, men på dagen åt jag och Lale lunch på en sushirestaurang på Davidshallstorg, Hai heter den och där har de jättegod sushi. Davidshallstorg är förövrigt en av de mysigaste platserna i Malmö. Imorgon slutar jag arbetet klockan två, då ska jag åka raka vägen hem och ta det dödslugnt hela kvällen. Godnatt alla rara.
P.s på fredag är jag i Sbg, kanske en fika? D.s


I handen har jag en bakelse från Hollandia, blev inspirerad av filmen
Marie Antoinette och var tvungen att köpa en vacker bakelse

/S


Furry

Fy vad kallt det är här nere!! Kyligaste dagen på länge, jag vill inte att det ska bli vinter... Det enda jag längtar till är när vintersortimentet kommer in på Humana second hand, då ska jag dit med detsamma och köpa mig en riktigt fin och varm pälsjacka. Åh, jag måste bara tjata lite om hur fina parkerna är nu, jag gick en promenad imorse och marken var helt täckt av orangea löv, så fint!! När ni besöker Malmö är parkerna mer värda ett besök än Gina tricot, jag lovar.
 Lite tidigare idag åt jag lunch i stan med en tjejkompis, det var mycket trevligt. Nu ska jag pyssla med lite saker här hemma och vid fyra åker jag till Kastrup för att jobba.



/S


Ny cape!

Capen jag har på mig nedan är det senaste plagget jag har sytt och jag älskar den! Imorgon ska vi ha färglära, form och kroki dvs teckna av en naken människa, live! Herregud det är väl inget speciellt egentligen men lite.. nytt.. känns det allt.



/S

Ännu en trevlig sak

Jag har garanterat en plats på skolan Tau Lerning i Malmö, på linjen textil/design! Jag kommer att börja där den 10:de januari och gå där i ett år. Efter det har jag utnyttjat alla gratisutbildningar som finns i Malmö, då är det dags att ställa sig fågon om jag ska betala för en utbildning, i Sverige eller utomlands..

/S


If memories fade they weren't good enough

Snart ska jag och Lale äta brunch och efter det ska jag åka till Accessorize, de ringde nämligen igår och frågade om jag kunde komma in idag, timlönen är för bra på söndagar för att jag ska kunna säga nej..
Jag tog bort mitt konto på bilddagboken innan, det kändes som att den bara har hängt kvar så länge och nu var det dags att säga hej då. Det kom upp en text när jag skulle ta bort kontot som löd "Är du säker på att du vill ta bort dina minnen?", jag tar inte bort mina minnen för att jag raderar mitt konto, är det något speciellt nog så minns jag det. Jag vill ha för mycket bagage, jag tycker om att se framåt. Nedan kommer lite bilder som jag tycker extra mycket om.
/S

Tävlingen är igång!

Nu mina kära! Gå in på www.ikeagarderob.se och kika på alla bidrag! Mitt heter Pompadour collection, men sök på Sara Jeppsson om ni inte hittar det.

/S


Lite ledig tid

Garderob, som tävlingen heter, kommer att visas offentligt den 15:de. De har fått in jättemånga bidrag och rätt många har tydligen använt för många ord i deras texter så det måste fixas så att formatet blir rätt eller vad det nu heter. På fredag ska det iallafall vara klart!
Idag har jag ingen skola, trist. Men jag jobbar på kvällen, det ska bli roligt. Jag trivs på där och idag ska jag gå en sväng inom tax freen.




Om dygnet hade haft mer timmar..

Skulle jag definitivt  ha sovit mer. Jag har äntligen börjat jobba på Accessorize, jag var där igår från tre till nio och idag från halv fem till nio. Jag har haft skola som vanligt så jag har minst sagt varit trött! Tur nog börjar vi senare imorgon. Tävlingen jag ska vara med i är det IKEA som har anordnat. Det har ingenting med designa möbler att göra, utan man skulle skicka in fem bilder på saker man har gjort, kläder, smycken, väskor, allt som kan kallas mode. Man skulle även skriva lite om sig själv och en text om sin kollektion, det gjorde jag och skickade in i söndags. Imorgon får alla som har skickat in sina bidrag en sida på www.ikeagarderob.se, där kan ni gå in och gilla den kollektionen ni tycker bäst om. Vote for me! Jag skriver direktlänken när jag vet den.
/S

Kungsparken.

Igår var jag och Vicky i kungsparken och tog foton till tävligen jag ska medverka i. Det är en väldigt, väldigt fin park, jag älskar att fotografera utomhus. Ljuset blir mycket bättre och bilderna blir mer levande. Här kommer en bild från gårdagen.



/S

En sån härlig dag.

Hej sötnosar!
Idag skiner solen och jag och Lale har nyss avnjutit en god lunch på ett fik i närheten. Snart kommer Vicky och då ska vi gå till Kungsparken och ta bilder som jag ska använda till tävlingen. Visst blir man så mycket gladare när solen är framme.

8/10 2010

Igår åkte mor ner till Malmö för att hälsa på mig, vi åt god mat, fikade och shoppade litegrann. Efter att vi sagt hejdå gick jag hem och började sy på en cape. Det är så trist att jag bara har skola måndag till onsdag, jag trivs så bra där och det är skönt att det finns lärare i närheten om man fastnar vid något moment.




Jag i full gång med att placera ut mönstret till min cape.

/S

Fabric heaven

Åh så trött jag är idag........ Jag var ett litet energiknippe igår för jag bestämde mig för att vara med i en tävling, så jag tänkte på massa ideér och allt möjligt. Jag ska berätta vad det är för tävling om några dagar.

Idag åkte vår lilla klass plus lärarna till Gittes tygkälla i Rinkaby, 700 kmv fyllt med tyg!!!!!! Jag var i himlen. Jag köpte jättefina tyger i ullblandningar som jag ska sy caper och kjolar av. Lycka!

Imorgon kommer mor till Malmö, vi ska gå på stan och äta gott och ha trevligt.


Höstiga färger, marinblått och kamel.



/S

Virkat hårband

Nu är mitt hårband färdigt! Jag ska definitivt göra fler och lämna in på Tjallamalla, nästa gång ska jag göra dem lite smalare, då ser det snyggare ut i håret tror jag.




/S

Vintage

Ni som är är intresserade av vintagemode kan nog uppskatta klippen nedan.

http://svtplay.se/v/2171730/gomorron_sverige/varfor_ar_vintage_sa_poppis_just_nu_

http://svtplay.se/v/1811730/rapport/vintage_tar_sig_in_i_salongerna

/S

Mer second hand

Lales och min dejtkväll i torsdags var jättemysig. Vi gick till en fisk- och skaldjursrestaurang vid Lilla torg, maten var mycket god och det var väldigt romantiskt. Efter middagen gick vi till T.G.I Friday's som ligger precis bredvid och njöt av varsin drink. Det var en väldigt härlig och mysig kväll.
Idag åt vi lunch, igen på Lilla torg, efter det mötte jag upp en tjejkompis på Davishall och drack en kaffe.
Jag shoppade en del saker på Humana förra torsdagen när det var modevisning som jag tänkte visa nu.


De röda mockahandskarna är från Humana second hand, samt jackan men
den köpte jag förra vintern. I pälskragen har jag fäst en brosch.


Ett till par handskar, de är mer cremevita i verkligheten.


Söta skor med låg klack


Ett till par skor i snygg design


Slutigen ett par skor med hög klack i lite gubbig look


Jag köpte även en gråbeige basker.

/S


RSS 2.0