And I Love Us

Accessorize har stått på mitt schema de senaste dagarna, någon middag hos Lales mor har jag också hunnit med. Ikväll ska jag och min sötnos bara ta det lugnt, jag håller på att laga pizza och vi har cola och smågodis. Det ska bli mys till 100 procent.


Efter att ha letat i fyra HMbutiker hittar jag äntligen kappan ovan  på Mobilia,
det var väldigt länge sedan jag köpte något nytt och jag gillar verkligen den
här kappan så den fick följa med mig hem.. Jag bytte de fula svarta plast-
knapparna mot bruna läderknappar, mycket snyggt!


Titta vilka fina julklappar jag fick av Accessorize! Två fina viner och
ansiktsprodukter från Biotherm. Mycket snällt och jag uppskattar det
verkligen.

/S


Happiness in a box

Fy fan vad kallt det var igår!! Jag, Jens, mamma och pappa åkte till min faster i Karlshamn och firade jul med hennes familj. Det var jättemysigt och vi åt så mycket god mat! Jag fick jättebra saker i julklapp, fina förvaringsboxar, rosa och vitrandiga och blå och vitrandiga, ansiktsprodukter, hårinpackning och det bästa av allt, pengar. För då kan jag köpa precis det jag vill ha:) Snart ska pappa köra mig till Kristianstad så jag kan (förhoppningsvis) ta tåget till Malmö, och som jag saknar Lale!! Ikväll ska vi äta middag med hela hans familj och efter det iväg på en fest.



/S

I wish you a merry merry christmas

Som det snöar! Och blåser! Det var fint när snön först kom, men nu får det räcka. Inget mer snöoväder för det här året. Jag har varit så himla sugen på att åka pulka, ska kanske göra det imorgon, man måste ju passa på att leka lite i snön åtminstone, sen kan den smälta bort! Igår var jag och Malin i Kristianstad, hon handlade julklappar och jag var smakråd. Vi fikade gott på Tea pot och pratade massa, det var himla mysigt. Idag åkte jag hem till Linn och hon bjöd på pepperkakor och mjölk<3, Sofie kom också och det var jättetrevligt. Så mycket skandaler det pågår i lilla Sölvesborg minsann! När jag var i Kristianstad med Malin hittade jag inte alls något snyggt men på Shack Matt i Sölvesborg fann jag två par strumpbyxor, ett par kamelfärgade och ett par bruna med tartanmönstar. Nu ska jag spendera resten av kvällen framför teven och dricka varm oboy. Imorgon är det jul, wiiiee :)



Vår pompösa gran med massa klappar under.



Puss och god jul.




/S

I'll be back for just desserts.

Åh, jag såg episod 11 av gossip girl igår och jag blev mäkta förtjust i Serenas oufits från skoltiden. Jag älskar hur de har matchat olika mönster på de olika plaggen. Jag har letat efter en randig blazer hur länge som helst men inte hittat någon perfekt ännu. Den snyggaste jag sett än så länge kostar sextontusen och det går ju inte alls ihop med min budget. Kanske får jag sy en, men helst vill jag hitta en supersnygg second hand i precis min storlek. Good luck to me.



Det är sjukt synd att det inte finns någon bättre bild när hon har den här
outfiten på sig. Den är iallafall snygg som tusan.


Blair är såklart favoriten ändå!

/S

Prexmas

Idag har jag och älskling firat julafton tillsammans. Jag åker till Sölvesborg den 21a sedan stannar jag där till den 25e, fyy som jag kommer sakna honom.
Imorse gick jag en härlig promenad genom Kungsparken som ser ut som Narnia just nu, väldigt mysigt. Efter det lagade jag och Lale egen risgrynsgröt och saftsås, det blev jättegott. Sedan öppnade vi paketen som låg under granen och åt kola som jag gjorde igårkväll. Granen köpte vi vid Möllan igår, jag pyntade den endast med glitter och ljus eftersom jag inte vill köpa nya julkulor, jag vill hitta gammalt julpynt, det är mycket finare är nytt plastskit.
Ikväll ska vi se Tron Legacy på bio, jag längtar redan efter popcorndoften! Bio är så sjukt mysigt. 
Imorgon är det avslutning på designskolans kurs, så då blir det fika och sådant trevligt.


Granen når nästan ända upp i taket så det blev Lale som fick sätta på stjärnan.


Fina paket under granen!


Och det här gömde sig i dem: Strumpbyxor, röd hatt, två par handskar
från Accessorize. Basker från Illum, locktång Björn Axen/OBH Nordica
och sist och faktiskt minst läppstift från Chanel.





Ett sött änglaspel fick vi av mamma.





/S

Fabulous friday

Hela dagen har jag förberett utställningen tillsammans med mina klasskopmpisar! Det blev en lyckad utställning och lokalen fixade vi till riktigt bra. Jag sålde väskan som jag visade i något inlägg innan och en assessoar.


Före..


Efter!





De här örhängena gjorde jag utav gardintoffsar.

Imorgon åker jag och Lale upp till Göteborg för att leverera vin och
sova på hotell och mysa!

/S


Until you're resting here with me

Idag var det sista dagen i skolan innan utställningen på fredag! Det ska bli så spännande, jag tycker att det är riktigt roligt att vi verkligen gör någonting av kursen.


Påväg till skolan imorse, söta Lale som tycker att jag är lite löjlig när
jag tar bilder på mig själv.



I skolan är alla flitiga flickor!


/S

Tradition på Tivoli

i fredags till lördags var jag och mamma på vår årliga Köpenhamnsresa. Vi bor på Elite hotell och åker över till Köpenhamn och går på Tivoli, bara mamma och jag. Även i år hade vi jättemysigt, vi gick på ströget i Köpenhamn och tittade inom Illum och Magasin, två stora köpcentrum, typ som NK, med massa olika sminkmärken och accessoarer.  






Det var sån fin julskyltning överallt!






Världens vackraste mor och kanske världens godaste våffelbollar, eller
aeppleskivor som de säger på danska.

/S

Some of this some of that

I skolan syr jag nu på kjol nummer fyra. Jag och en väninna åkte till Gittes tygkällare vid Åhus och handlade tyger för en vecka sedan och nu håller jag på med vad som blir den sista kjolen för den här kursen. Jag längtar ihjäl mig till den 10 januari då jag börjar på Tau Learning. Det ska bli så skönt att gå en strukturerad och sammanhängande utbildning. Snart kommer Lale hem och då ska vi köra och köpa mat, kanske Ben&Jerry-glass också!




/S

Tänk vad man kan göra av en kavaj..

Idag sitter jag i skolan och pysslar med lite bilder i photoshop. De ska vara med på utställningen den 17 december.
Jag har sytt väskan på bilden, som från början var en kavaj. Fickorna sitter utanpå, i bottan har jag fäst en plastskiva för stadga och remmen är en gardintoffs!



/S

Baby keep me warm.

Jag har haft en riktigt rolig och härlig helg. Igår sov jag och Lale ut länge och sedan åt vi lunch på Malmös godaste indiska restaurang, efter det gick vi runt på stan och shoppade lite. Jag köpte en ny mascra; super extra fabulous collagen power, hahaha, jag tycker att mascarareklamerna är de absolut dummaste reklamerna jag vet. Ingen tjej kan väl på fullaste allvar tro på det dom säger, de är lösögonfransar som visas i bild, det är så uppebart och riktigt dåligt gjort. Nej nu ska jag sluta hata mascarareklamerna jag gillar ju trots allt produkten.
Igårkväll kom en tjej från klassen till mig och vi åkte till en fest tillsammas med Lale. Vi drack och dansade och hade superroligt sedsn åkte vi hem till oss och hade sleepover. Idag har jag strukit tvätt som har legat ihopvikt alldeles för länge och snart ska jag och min sötnos laga en mysig söndagsmiddag och dricka lite gott vin.

Another cold day..

Haha, jag tar uttrycket "pälsa på sig" till en ny nivå, pälsmössa, pälskrage och pälsjacka. Mysigt och varmt:) Idag skulle jag och Lale åkt till Kristianstad och hållt i en vinprovning, fikat och haft mysigt men väglaget var så dåligt och det hände olyckor stup i kvarten så vi bestämde oss för att inte åka. Lite tråkigt men vi hade en mysig dag på stan här i Malmö istället <3




/S

RSS 2.0