It's not fun to be transparent.

Det har varit mycket som hänt i skolan på senaste, vi har äntligen börjat flytta till den nya stora lokalen, vilket känns underbart. Jag ska ta många bilder så att ni får se hur det ser ut där inne. Imorgon åker Lale till hans far i Frankrike, där ska han arbeta i en månad, förstår ni hur otroligt mycket jag kommer sakna honom? Hur ensamt det kommer vara här? Snälla kom och bo lite hos mig!
Jag ska passa på att arbeta lite exra, dricka cappuccino i solen och shoppa för att fördriva tiden. Det är verkligen vår i Malmö, blommorna har poppat upp, färgerna börjar ta form, det är härligare att leva helt enkelt. Man kan jag börja använda en annan del av sin garderob och massa mer!
I lördags åt jag och Lale lunch på Mello Yellow på lilla torg, jag vart bakis eftersom jag och Nina, min danska arbetskamrat, var ute i Köpenhamn i fredags.. Hon tog med mig till en helt fantastik bar som låg lite undamgömd. Bakom stora sammetsdrapriet låg den u-formade baren med två soffgrupper och höga stolar runt själva bardisken, atmosfären andades vintage och dekadens, bartenderna bar vita kavajer och svart fluga, jag dog en smula av lycka. Vi drack supergoda drinkar bestående av persikokräm och champange och lyssnade på härlig musik.



Min söta hatt kommer från kära Accessorize.

XOXO /S

RSS 2.0