Hemma från Borås/Göteborg!

Igårmorse åkte jag till Borås med några kompisar från klassen. Det var Borås Fashion Days däruppe så vi passade på att åka upp dit just då. På dagen fick vi en guidning på Borås Textilhögskola och fytusan vad jag vill gå på den skolan. Nu känner jag mig riktigt driven till att komma in där nästa år. Senare gick vi på mingel i olika affärer, tittde på modevsiningar osv. Jag och Malin sov hos Amy från klassen, som bor i Göteborg, dit åkte vi vid elvatiden på kvällen. Idag gick vi lite på stan i Göteborg och jag ramlade och skapade upp mina fina tights:( Men sedan tröstshoppade jag två fina prickiga blusar!! :D Nu måste jag sätta fart för jag ska på fest sen ut och klubba.




Mingel i en butik i Borås.


Modevisning


Modevisning


Jag och Amy på en spårvagn!!!! Det var första gångern för mig.


Toodles / S

Fashion show

Här kommer lite bilder från en modevisning som jag gick på för några veckor sedan :)








Amour, amour.

När jag kom hem inatt satt jag mig och skrev ett inlägg men när jag skulle ladda upp det så gick det inte för servern (eller vad det heter) var nedstäng under natten eftersom de uppgraderade den, typ. Jag förstår inte alltför mycket inom datorvärlden men jag sparade inlägget och infogar det här nedanför..


(
Igårnatt)
Gääsp, nu är jag hemma alldeles för sent (igen). Shame on me. Idag har jag varit i skolan, sytt på min kavaj. Inmogon ska den ta mig tusan bli klar! Nu är det bara finishen som ska fixas. Åh, en jättekul sak är att jag har fått en inbjudan till ett litet event på JC där bl a Sofi Fahrman ska närvara. Det kommer att vara rabatt på kläder, mingel, bubbel och annat trevligt :)  På tordag åker klassen till Borås, för det är nä'mligen Borås fashion days däruppe. För er som inte vet så ät Borås en stor textilstad där det tillverkas mycket kläder och Borås textilhögskola är en efetertraktad skola. Nej minsann nu måste jag sova, jag har ju skola imorgon.


Idag har jag städat, tvättat och tagit det lugnt. Snart ska jag till min syster och se på de senaste tre avsnitten av Gossip Girl, The Hills and The City!!! Jag saknar min lilla storasyster, vi brukade umgås nästan varje dag innan, men sen träffade jag en kille och då ville jag bara umgås med honom så.. Men nu har jag hittat balasen igen, nästan! ;) Ikväll är det sykurs, där syr jag en mintgrön kjol med volang i nenderkanten, bilder kommer!





Puss /S


23/11 09

Tjooho!

Idag började jag klockan ett, snacka om skön sovmorgon :) Jag hann med att gå och handla frukost och äta framför teven, jag hann också göra pannkakor som blev väldigt smaskiga! I skolan sydde jag på min kavaj som jag tror ska bli klar imorgon och sen åt jag sushi med Antonio. Jag kollade nyss på Lady Gagas musikvideo till den nya låten Bad romance och jag känner att denna tjejen är så jävla cool! Hennes musik, hennes stil, allt! Jag blir sjukt inspirerad, ska nog sätta mig ner och tecka lite kläder nu..




Making pancakes.


Pusskram/S

Party all night long!

Oh my god vilken lördag jag har haft! Jag kom till Malmö vid sjutiden,  åkte hem och käkade lite samt gjordemig iordning. Sedan åkte jag och några vänner till en fest i Lund som var jättetrevlig. Vid tolv, halv ett åkte vi taxi tillbaka till Malmö och gick ut på Kulturbolaget och dansade och drack lite drinkar. Vid halv tre åkte vi på efterfest och den var jag hemma från klockan sju på morgonen! Nu är jag ganska trött, men det är det så värt. Idag ska jag storstäda mitt rum, vartenda litet dammkorn ska bort, sen ska jag kanske handla lite mat och träffa pumpkin :)




Det blev inga bilder igår så jag lägger upp denna bilden som får mig att
längta till våren och solen.



Toodles


Vänta, vänta och vänta.

Dagens fuck you går till skånetrafiken som tydligen ännu inte har lärt sig att hantera olika situationer som kan uppstå. Idag när jag skulle ta tåget från Malmö hände det en olycka i Eslöv och tåget fick inte köra, vilket är förståeligt. Men det blev en timmes väntan i Malmö innan de hade fixat ersättningsbussar, som bara stannade i Hässleholm och Karlskrona. Framme i Hässleholm blev det mer väntetid på tåget till Sölvesborg.
Jag förstår inte varför det alltid ska vara massa trubbel, lär dem sig ingenting? Ett plus är iallafall att jag tycker att skånetrafikens uniformer är rättså snygga, men det hade varit roligt att designa en ny outfit till dem! Väl hemma i lilla staden mötte mamma mig på stationen sedan gick vi och fikade på Ritz. Nu är jag hemma och Madelenie är här hos mig! Vi ska snart äta Lassesmat och kolla på teve :)





PussKram

Oh my..

Det har inte varit lugnt på sistone, först och främst gick min kamera sönder, därför har jag inte uppdaterat sidan, inte kul utan bilder! Nu har jag äntligen köpt mig en ny kamera så att jag kan komma igång igen. I skolan planeras det inför en modevisning och resa till Borås fashion days, som är i slutet av november och det är mycket som måste fixas. Imorgon åker jag till Sölvesborg för att jobba, sedan åker jag hem på lördag för att festa! Det är sjukt så mycket saker det händer i Malmö, till skillnad från Sölvesborg. Det finns alltid någonting att göra här och tänk då hur det är i New York! Jag vill verkligen åka dit men först får jag gå min utbildning här and then who knows? Nu ska jag äta lite och titta på The Hills sen är det sykurs och efter det ska jag nog unmgås med lite vänner.







Toodles

Friday the thirteenth!!

Woho idag är det fredag den trettonde och min dag har än så länge varit jättebra. Dock har det bara varit fredagen den trettone i ca 12 minuter, men ändå! Idag har jag varit på julfest!! Det var jättemysigt, det var hos några tjejkompisar i klassen. De hade glögg och pepparkakor, nötter och mycket mer.








Detta hade jag på mig ikväll, kjol och topp second hand. Saken i håret är från H&M
och på tal om H&M, ni har väl inet missat att Jimmy Choo kollektionen finns i butikerna imorgon, gaaaah!!


Den här kjolen har jag sytt! Jag har även en matchande cape som jag ska ha till!!


11/11 -09

Hello cuties.
Nu är jag hemma från en slitsam dag i skolan.. Nej jag skojar bara det är verkligen inte jobbigt. Tänk att varje dag få göra precis det men vill. Så har jag det nu and it's wounderful! Idag blev jag klar med en kjol och imorgon ska jag sätta igång med en kavaj. Nu ska jag slänga ihopå något att käka, eller går jag och köper mat, vilket är mer troligt. Senare ikväll ska jag nog träffa lite kompisar.. eller ta det lugnt :) Puss&Kram /S



En vanlig dag

Idag har jag varit i skolan, har snart sytt färdigt en kjol i rosa och vit tweedtyg, den kommer att bli så nice! Jag har även färgat, eller rättare sagt tonat mitt hår, lite mörkare, and i love it! Ah nu har jag jättebråttom till några kompisar, sa att jag skulle komma för en och en halv timme sen, lite Annivarning på mig (<3), hihih.



Jag har inte färgat håret på denna bilden, som är från imorse. Jag har köpt nytt löshår idag
och det är är så mjukt och glansigt och långt!!



Visst ser jag äldre ut? Hahah, nu kommer jag in på 40+ discon som jag alltid drömt om.




Kisses&hugs / S

What ever happend? - The Strokes

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på soundtracket till Marie Antoinette, en otroligt vacker film och underbar musik. Jag var hemma kl fyra på natten igår (idag blir det nog) och gick upp kl åtta idag för att gå till skolan.. Så jag är helt slut nu. Vårt projekt i skolan nu är att sy ett eller flera plagg med inspiration från 1700-1800talen. Jag ska börja med en kavaj men puffärmar och volangkrage i någon fin pastellfärg. Skiss på plagget lägger jag upp snart!
Nu ska jag äta varma mackor och mysa framför teven. Puss på er!





Klänningen- Benetton

Saturday

Nu är jag äntligen hemma och ligger i min säng, som är världens bästa möbel som människan har uppfunnit!
Jag kom hem från Sbg vid nio, sen åt jag lite mat och efter det gick jag till Möllan och tog en öl med Vix och några andra girls. Sedan gick jag till några andra vänner och vi kollade på serier osv, det jag ska komma till är att när  jag gick från dem påväg hem, så kom det fram en indiskliknande kille till mig och frågade vart hotell Hilton låg, och det roliga var att vi var bara 20 meter från Hilton!
 En sån dålig replik och killen vill typ stanna och prata men jag går på i raskt takt och han bjuder in mig till sitt rum men tillsut fattar han att jag inte är intresserad.. Bara några minuter efter detta s¨kör det förbi en bil, som sedan gör en u-sväng mitt på vägen och börjar köra efter mig. Killen i bilden vevar ner rutan och börjar prata till mig, jag svarar inte, han babblar på om att han tycker att jag ska åka med honom eftersom det finns så mycket sjuka typer i Malmö och jag typ: No shit right? Även denna sjukt efterhängsna killen gav sig och finally kom jag hem oskadd,haha. Nu ska jag sova lääääänge och gott!




Kisses&hugs

Friday night's party!

Det togs endast en bild igår på förfesten och den är tagen av moi!
Altona var jättetrevligt! Bubbelmaskinen kom inte igång förens rättså sent,
men jag måste säga att det var häftigt med alla bubblor! Tyvärr var det halt som fan på vissa delar
av dansgolvet och nästan alla halkade till och några föll på pladask på rumpan.
Allt som allt var det en riktigt nice kväll och det var jättekul att träffa tjejerna :)











Nu lyssnar jag på musik och ska börja fixa iordning mig, det blir kanske fest ikväll oxå, who knows?


Lots of love /S

Seasons change and so does the clothes.

Jag har tänkt lite på det med många av mina vänners inställning till vintern och istället för att vara sur över att den är påväg så tänk på fördelarna! Nu kan vi bära snygga jackor, pälsmössor, handskar, halsdukar och annat som hör vintern till.
Jag är också trött på kylan i Sverige ibland men då försöker jag att tänka på att vi kan bära så månag olika typer av plagg iochmed att vi har olika årstider. Jag hade verkligen inte velat att min gardeob bestod av endast sommarkläder.
Nej, tummen upp för att vintern är on it's way så att jag äntligen kan ha på mig mian vinterplagg och köpa lite nya förstås!





Snart kommer Malin inom en sväng, efter det ska jag och mamma äta på Salvatores, sen är det party hos Linn!!


Toodles babies.

5/11 09

Idag vaknade jag vid halv tolv och började smsa med Antonio, vi bestämde att vi skulle ta en fika innan jag åkte hem till Sölvesborg. Vi gick till Pronto som ligger vid Lilla Torg och beställde toast, sallad, läsk, varm choklad och cheesecake som såg ut att vara hämtad ur Marie Antoinettefilmen, med färska bär och flagor av vit choklad på, behöver jag ens säga att vi blev mätta?! Efter fikat gick vi en runda på stan och jag köpte en vintageskjorta och den nya boken av Dan Brown.



Ovan ser ni mig i mina nya favoritbyxor, haha. Skjorta från Mango, kofta från Zoul.


Jag och Antonio för några veckor sen.



Jag anlände till Sölvesborg vid åtta och blev hämtad av mamsen, vi hämtade pizza från Edgars, den godaste som finns :) Nu ska vi se på ett nytt program som går på svt2, Fashion heter det och handlar om olika designers och annat smaskigt.


Puss&kram S.


Home again.

Nu har jag kommit hem från en supermysig kväll. Började med all jag och L käkade sushi som var jättegod, det blev en shot sake oxå;) Vid klockan tio när restaurangen stängde gick vi och hälsade på några vänner, bla denna supersöta hunden Akilles!!








Min kväll har verkligen varit supermysig! Nu ska jag sätta inpackning i mitt löshår, tvätta av sminket och krypa ner i min gosiga säng och sova!

Puss S.


SaraHighHeels

Hello sweeties!
Nu har turen kommit till mig att skaffa en blogg och jag ska göra mitt bästa för att hålla den uppdaterad!

Idag har jag varit på stan hela dagen med min kusin Anna. Hela outfiten är second hand.
  



Dock var jag inte lika duktig med att shoppa second hand idag.. Men jag fick med mig hem en hel outfit från Zara som är en av mina favoritbutiker. En snygg benvit topp och ett par sjukt coola leggings! Jag bär nästan alltid uteslutande tights och kjol, men kors i taket idag köpte jag ett par brallor. Jag älskar den bruna mockadetaljen som sitter på insdan av byxan. Halsbandet är fån H&M.




Här kommer en bättre bild på skorna som jag har på mig på bilden. De är från Nilsons.




Jag ska snart gå ut och äta sushi så jag måste byta om till någonting? klänning eller kjol eller skjorta eller topp, fan vad svårt att bestämma kläder när man vill vara fin för someone special!
 Ha en fin kväll och puss allihopa!


RSS 2.0