In your dreams

Alldeles strax ska jag och Lale bege oss till biograf Royal för att se Incenption, det blir säkert en kanonrulle eftersom Dicaprio har huvudrollen. Imorgon kommer mamma till Malmö, då ska vi träffas och gå på stan och fika. Sedan följer jag med till Sölvesborg för att jobba litegrann.



Hairspray and denim

Idag har jag motionerat med mina limegröna hantlar, strykt lite kläder och gått runt i hemmet och pillat med diverse grejer. Jag bet ihop och ställde mig vid spisen för att laga korvstroganoff åt Lale, som var klar när han kom hem från arbetet. Vi åt och nu sitter jag i soffan och är trött. Om någon timme ska vi festa till det lite och sedan gå ut.


My new yellow hat

Idag har jag varit väldigt produktiv, jag har köpt en hatt! Jag har spanat in den en tid och idag kändes det som den pefekta dagen att göra ett inköp. Den kommer att passa pefekt när jag och Lale njuter av solen på en parkbänk framför havet vid vackra Canne. Vi ska åka till vingården på semester i en vecka, det känns som om jag inte har gjort annat än att semsestra denna sommaren, men att åka till Frankrike ska bli riktigt härligt. Det är ju så mycket roligare att semestra där än i Sverige. Lale är och jobbar nu och jag har varit en riktig hemmafru idag (ska jag orka med det hela livet måste vi dock bli väldigt rika), för med hemmafru menar jag inte Maria Montazami-hemmfru, utan diska-stryka-dammsuga-hemmafru... Strax ska jag hälla upp ett glas vitt och njuta ute på balkongen. Sen blir det middag hos Lales mor (jag lagar inte mat, det är inte kul) efter det får vi se vad som händer den här fredagskvällen.


Lace

Hej!

Jag har länge velat ha en jeansjacka men inte hittat någon för alla i de vanliga affärerna är så mainstream, alla har dem, och om man tittar i second hand butiker hittar jag sällan någon i min storlek. Nu har jag tagit saken i egna händer och sytt en egen söt liten jeansjacka.



Igår spenderade jag några timmar på stan med Antonio, vi åt lunch och spanade in några second hand butiker, jag fyndade en jättefin spetsskjorta. Den jag har på mig nedan.



Puss/ S

16/7 -10

I onsdags, den 14de, fyllde min älskling 22 år. På morgonen fick han tårta på sängen av mig och vid luch åt vi tillsammans med hans mor på restaurangen Årstiderna  by The Sea, det var väldigt trevligt och framförallt gott. På kvällen åkte vi till Lales gudmor i Kivik där vi åt middag, badade och sedan sov vi över där.


Jag på restaurang Årstiderna.


Hos Lales gudmor.







Idag leverarde vi lite vin från Rabiega till några kunder.
Efter det avnjöt vi en underbar pizza på Kronovalls slott,
den kostade 135kr men visst var den god!










Sommar, sommar!

Heeeeej! Nej jag har inte gått under jorden men jag skulle gärna gära det. Denne värmen får mig att bli galen. Jag har läst en sommarkurs på Lunds universitet: mode, prestige och konsumtionsmagi heter den, jag skickade in hemtentan i fredags så nu har jag sommarlov!! Men jag måste leta lite jobb... Ljushårig har jag blivit efter ett besök hos frisören, det känns trevligt med lite förändring. Nu ska jag åka till stranden och lägga mig i sjön tills solen går ner.




RSS 2.0