La fleur rouge

Igårkväll körde jag och Lale upp till Sölvesborg för att hälsa på familjen Jeppsson. På måndagskvällen åt vi middag med Malin och Elias på Salvatores, jättegod mat och väldigt trevligt sällskap:) Idag käkade jag, Lale, mor och far lunch på Bäckaskogsslott, de hade supergod grillbuffé. Sedan fikade vi på en filt bland träden.
Nu är vi tillbaka i Malmö och ska äta lax och nypotatis till middag.


Idag på Bäckaskog


I söndags spelade vi lite golf, jag gillade nog mest att få klä mig lite golfpreppy.


Puss S

Skolavslutning och modevisning

I fredags  var det sista dagen på Malmö folkhögskola, modefabriken. Lite småsorgligt att ta farväl av alla och lämna skolan bakom sig. Igår hade vi dock vår avslutningsvisningen, i en stor lokal i Malmö. Allting gick jättebra och alla mina modeller var supersnygga i mina kläder. Jag har kommit in på en sommarkurs som handlar om mode, status och prestige på Lunds universitet och den är väldigt intressant. Jag bjuder på lite bilder från modevisningen och en photoshoot med mig i några av de kläder jag har sytt.







Bilder som Antonio har tagit:



Stress och press

Sedan förra inlägget inte hänt något speciellt, jag syr på i skolan som vanligt inför modevsningen, måste börja göra accessoarerna snart! Jag har shoppat lite på senaste, en beige trench på second hand, den var väldigt lång så jag lade upp den en decimeter, nu är den chic och användbar! Jag hittade även ett par jättesöta steps på rea idag, sådana små strumpor. Dessa är av spets med spetsband som man kan knyta runt vaden, tror att det blir riktigt sött.
Nu har baby lagat teriyakikyckling med potatismos och stekta rotfrukter, mums!



Pusspuss


RSS 2.0